Чекання, змушує нас переосмислювати реальність
Замислюватися над істиною
І шукати шлях пізнання самого себе.
Саме чекання змін у житті
Коли ти дійсно цього хочеш
Дає можливість
Робити реальні кроки
Назустріч своїм мріям і бажанням
Ніяких перешкод не існує.
Так само…ідеальних людей теж не існує
Коли ми намагаємося прийняти людину
Такою яка вона є
З усіма її «+» і «-».
Тоді вона автоматично стає для нас «ідеальною»
Ми повинні вчитися прощати і відпускати
Радіти і мріяти.
Посміхатися.
Наповнювати себе позитивом
Пізнавати кожного дня щось нове
Розвиватися і рухатися вперед
Не боятися відкривати нові світи
Все залежить лише від нас!!!
(SSM,2016)