Часто буває так, що дуже хочеш спати, а, коли лягаєш, то не можеш заснути до ранку... Часто буває так, що в тебе чудовий настрій, але, за якусь мить тебе вже переповнює злість, а в грудях кипить ненависть... Ненависть не найкраще почуття...Особливо, безпричинна ненависть... Ненависть і відчай... Чи є що гірше за них? Що із цих двох гірше?
Ти проклинаєш ту мить, ту дещицю секунди, коли майнула в мозку та думка, яка вже ніколи не вивітриться звідти і отруюватиме життя довго і нудно... Наскільки довго? Та, доки триватиме життя... Вповзатиме гадюкою в мозок у найнепотрібніші моменти...
То що ж краще? Ненависть чи відчай... Обидвоє спонукують до найнепередбачуванішого... Навіть до вбивства... Ненависть - до вбивства когось... Відчай - до вбивства себе... Що краще? Я ще не визначився.