Він такий був ,майже як ми...,
відвертий , простий і щирий.
Він у співі казав , те що ми...,
лиш в душі кричати хотіли !,
* * * * * * *
Він не кланявся ні перед ким,
він не вірив в казкові замки.
Він людиною був - творцем,
як не було..., всміхався завжди !
* * * * * *
Його вірші , його рядки,
і слова його незабутні..,
про сім"ю , про рідних, батьків.
Щоб , без страху іти в майбутнє !
* * * * * * *
Гідним був , наколіна не став !,
вітер вільний куйовдив волосся !
Щастям діливсь ,душу всим відкривав !,
Із вогнем у душі - був світлиною сонця !
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
P.S.-...так мало щось про нього лиш казати !
так мало слів , щоб все розповісти !
він полум"ям міг для країни стати !,
зпалити владні користі мости.
Сюсюкання ,давно вже співом стало,
ніхто як він !, - давно не говорив !
"Змінюй на краще світ!,живеш ти в ньому ",
ТАК ВІН ЗАПОВІДАВ НАМ ! - ТАК ХОТІВ !!!