цикл не політика мені
поезія заснована на словах батька
дурдом2
сапер дурний замінував планету...
Деякі професії - це професії сапера .
А оселедець дають героям , гідним,
А не усім кому попало .
Понавішані стрічки негідні на пузі у Брежнєва -пана .
Видають одне одному медалі ,
А оселедця з'їдають .
І георгїівську стрічку ,
Не всім дають - а героям ,
Та таких поки що не бачу .
Як думати в житті потрібно дуже !
Бо сапер замінував планету !
Я з батьком балакаю про дурдом ,
Бо думать не можем на жаль ,о ,горе !...
Розмовляєм про злочини ,
Але бастувать не можна - зась .
І на майдані - не можна було !
І внаслідок люду загинуло .
Як пан ,як пень ,той робить -
Ти повинуйся .
А на хохлах ,казав батько ,Бог мій
Тримається армія Русі
І оселедця кому попало не стрижи .
Але в Хукраїні бережуть гроші на дураках .
І всі ці комуністи винуваті ,бо дурні ,
і вибирають у парторги дурнів .