Чому не відбувається все по плану другої світової війни?Бо на кону стоїть за багато .
Запоріжжя . Місто назване так ,бо або у жителів того міста був постійний запор ,або вони жили за порогами Дніпра ,хоч зараз Дніпро перетворили у болото-водосховище .
Міркую так . Якби не було першої Чорнобильської кастрастрофи ,то війна б усе одно сталася і заїхали би і загатили ,а потім розбіжалися хто куди клянучи одне одного .
Ненависть - найбільш правдива штука із усіх брехливих штук , в яких ми живемо .
(мої слова ,висновок до усього ,і епіграф до важкої музики...)
Микола ,Ярина і професор плигнули у новий паралельний світ і жахнулися звісно логічному паралельному світу ,бо там сталося невиправне і внаслідок гнівної поведінки одне до одного .
Коли велетень б'ється з велетнем ,то винуваті обидва ,а малий може втекти ...А до чого це я ...
Володіння ...Звідки це таке слова взялося? Може від слів воля і дія ,може від віл і дія .
Є такий серіал ,,люцифер ,, ,де з перебільшенням дають символу усього зла людські якості ,доводять до позитивного персонажа і він каже :,,люди б'ються за землю ,хоч самі нею насправді і не володіють,,
Люди люблять зло і все круте ,тому такі персонажі як вампіри і інше - на них купуються вічні діти ,хоч насправді ,якщо все ж у нашому світі вампірі не існує ,але художньо це означає те,чого насправді люди хочуть - влади ,молодості .
Люди це зло ,бо люди - це зола .
(вдихають кисень.а видихають золу - вуглець ,окис вуглецю)
здається і відбився від теми
чомусь малюються мені страшні паралельнії світи
чомусь у снах не сниться радість ...
а у газеті страшного паралельного світу розказана історія жахлива світу того