Цілуй мене посеред ночі
І байдуже, що час той плине
Цілуй мене. Так хочуть очі
Шепочуть нам зірки невинно:
“Цілуй її”. І місяць з неба
Тікає в хмари. Ми без смутку
Бо нам не треба смуток зовсім,
Його лишили ми в кутку
Цілуй мене. Втрачай хвилини
На подих, на обійми, на турботу
Цілуй мене, і не рахуй години
Нема в нас більше антидоту
Сьогодні це проста забава
Не зупиняй бажання, цілуй знов
Ця штука в нас с тобою спільна
Знайомся, милий, це любов
Цілуй мене.
Цілуй мене посеред ночі
Цілуй, бо так полюбляють люди
Цілуй мене. Мої зелені очі
Цілуй так, ніби більше так не буде