Я хочу, щоб закінчилась війна,
Щоб за синами мами не ридали,
Щоб наречена не була вдова,
Щоб сиротами діти не ставали…
Я хочу, щоб в скорботному селі
Труну онука бабця не стрічала,
Щоб батько не хилився до землі,
Щоб пусткою домівка не ставала…
Я хочу, щоб убивці-москалі,
Скажені пси не лізли в Україну,
Щоб в Пеклі смажились вони в котлі
За свою душу, прокляту, зміїну…
Я знаю, що закінчиться війна
І кіборги додому повернуться,
Й зустріне татка сивого дівча,
Й своїх Героїв земляки діждуться.
Скінчиться ніч і прийде Світлий День!
Щасливий День Святої Перемоги!
І заспіваєм радісних пісень,
І рушниками встелемо дороги…
Слава нації! Смерть ворогам! Кіндрат & Корінь. 21.12.2016р.