Відтоді, як я нещодавно
Скінчив почуттів інститути,
Щось трапилося безпідставно –
У тиші не можу заснути.
Бентежно тривожать щоночі
Зазубрені формули й тези,
А більше - ті ректорські очі
Із відблиском тонкого леза.
Нікуди думок не подіти
З моєї німої кімнати –
Не встигли зів'янути квіти
На тому столі в деканаті.
Безжалісно це і плачевно,
Що в тиші не можу заснути.
В житті я закінчив, напевно,
Не всі почуттів інститути…
(26.11.2016.15:50.№308)
Сумська обл.