Дитина в яслах народилась,
Спаситель світу — Божий Син!
Любов Господня нам відкрилась,
Радіймо, друзі, разом з Ним!
Предвічний Бог нас всіх так любить,
Що Сина Він свого віддав.
Його рука усіх голубить,
Щоб ти любов Його пізнав.
Різдвяна зірка сповістила
Всім про народження Христа.
І пастушки прийшли вітати,
Маленьке Господа дитя.
Із неба Ангели з хорами
Співали славу для Творця,
Бо не спасається ділами
Жодна людина тут земна.
Три мудреці ішли зі Сходу
І подарунки принесли.
Малому дитяті, Святому
Злато, ладан, миро дали.
А що ти, друже, дав Христу —
Йому дарів земних не треба!
Всім серцем принеси хвалу —
Нехай полине аж до неба!
Всім серцем Господа люби,
За Його милості й турботу.
Спасителя в серце прийми
І матимеш, друже, свободу.
Дитина в яслах народилась,
Спаситель світу — Божий Син!
Любов Господня нам відкрилась,
Радіймо, друзі, разом з Ним!