Пара синиць прилетіла
і на годівницю сіла,
ухопили хлібних крихт,
летіли швидко убік.
Летіли на гілку,
сіли собі двійко,
нумо крихт клювати,
ними смакувати.
Годівниця поверхова:
там поверхи і їх двоє,
а унизу стоїть шина,
годівниця буде рівна.
Сидить киця на вікні,
споглядають киці всі,
щоб глядіти на синиць,
вертких і гарненьких птиць.
Довго киці там сидіти,
за синицями дивитись:
в "телевізорі" йде серіал,
гарним день у киці став.
16.01.2017.
Фотографія автора.