Я тут, ти там. Між нами кілометри-милі...
Ти там, я тут. Цей жар уже дотлів...
Ти там живеш, і ми там разом жили,
тепер я тут, і ясно все без слів...
Я тут, ти там. Уділ наш - розійтися знову,
знов друзів залишити і піти.
Ти там, я тут. В душі болить не ново,
Не ново нам шукать інші шляхи
Я тут, ти там. В житті нашім лиш проза
Та й в цьому наш уділ - нам із цим жить
Для дружби кілометри не загроза,
допоки серце може образ твій носить.