Там, де веселка барвами в'ється,
де чути спів солов'я
Там,де золотом колосяться
безмежні,пшеничні поля
Знай,сину мій, це наша
рідна з тобою,земля
Там, де в долині цвіте калина,
де ріки бурхливі течуть
Там,де найясніші зорі,
по синьому небу пливуть
Знай,сину мій,це наша країна-
її Україною звуть
А як станеться так,
що доля закине, тебе у далекі світи
Згадуй,про нашу з тобою,країну
Не забувай, сину, ні на хвилину,
Що, вона, в нашім серці жити повинна
Бо Україна-це ми!