*********
Я прагнув зрозуміти ,
Що каже каміння ,
а воно вміє лише кричати .
Каміння каже :,,юне кохання ,
Бережи те юне кохання ,не кидай своє юне кохання ,
не жбурляй ,як нас у повітря у гай .,,
,,Не збирай кохання ,
Як слова хотів збирати Кай
з льдинок сну .
Його все одно не збереш до купи ,Каю .,,
,,Не лопай своє кохання ,як бульбашки у ванні.
Як лопнеш ,то не знайти тобі порятунку від біди .
Не кричи на кохання .
Крик не зрозуміє вона .
Безпричинний і недоцільний ...крик ,криги створіння той крик ,,
2003