комаха у вусі
Працювали син і мати на дачі . І якось в вухо сину комаха залетіла . Дзижчить . Вони з дачі з відрами абрикос . І до лікарів . А вони навіть не знають що робити . Не компетентні . щось казали про те що треба хірургічну операцію робити . Віддали ці абрикоси як плату за поміч . А роботу не зроблено . комаха дзижчить .
Добре що знайшли що ту ,хто знає що робити . лікарка вона була чи ні . треба залити у вухо обліпихового масла . Комаха задохнеться І дістали комаху .
Зайцев розповідь про багатого на радянські карбованці
Мав Зайцев грошей купу міх ,пересипав тютюном ті гроші ,щоб міль не їла . Заробив усе на помідорах . Возив і продавав . Хотів своїми руками збудувати хату утеплену камишем . Нема його ,пропав . І сім'ї не завів . Говорили ж йому заводь сім'ю , а він все працював .
А сталося так ,що розвалився Союз і гроші в трубу ...
Сталін коли пенсіонерів було мало ,то був на коні . А коли пенсіонерів стало більше ,аніж робочих ,то стало нема грошей ,щоб їм пенсію платить . (сумнівна історія ) Хто не рахує гроші , той глупий .
Гроші не головне - головне ,що ти за гроші можеш купити .
в українській мові слово рахувати це слово близнюк -у німецькій мові це теж слово райхунок , райх -багатство ,рай , світло ,вода .
Слово щитати ,считати в українській мові із російського джерела ,походження невідоме .Можливо від слова читати з префіксом съ
наріччя
нарєчіє
корінь цього слова ріка . тобто люди селились біля ріки .
діалект - від латини діа ,дія - гнів ,дія
Томас Майєр ,,майстри сексу ,, жінка ,що не вміє рахувати гроші ,глупа жінка .,,