Хіба це вже весна?
Ще не розквітла.
Хіба це вже вона -
Не запашна?
А де ніжнозелений
Колір квітня
І соковита
Травеня трава?
Це березень -
Це все лише початок:
Він проліском
Долає всі сніги...
Та вже частіш
Всміхаються дівчата
І все дзвінкіш
Заспівують птахи.
Це вже весна!
Хоча ще й не розквітла
І не зігріла землю
Ще вогку,
Та дихається легше
З кожною миттю.
Серця шепочуть:
- Я життя люблю!