Ти проходиш повз мене,
Я сиджу тихо-стримано
Ти ідеш без упину
Я сиджу без порухів
І якщо ти плачеш,
То у мене усмішка
І коли ти смієшся,
То я просто мовчу
Ти проходиш повз мене
Я сиджу непомічено
Просто не хочу щоб мене бачили
Намагаюсь бути споглядачем -
не картиною
Намагаюсь уникнути life-галерей.
Небо хмариться
Ти соромишся
Я у захваті
Ти в депресії
Дощ почнеться,
А я залишуся
Більше додому не повернусь
Дім поняття відносне в загальному
Вдам, що когось чекаю на вулиці
І коли ти повернешся-
я посунуся
І коли ти усміхнешся-
я й усміхнусь..