Що ти відчуєш, коли впаде під ноги чашка? Улюблена чашка, з якої щоранку п'єш каву... Що відчуває вириваючись з клітки пташка? Що ж зробити, щоб життя знову стало цікавим?
ID: 739758 Рубрика: Поезія, Лірика дата надходження: 28.06.2017 22:51:26 © дата внесення змiн: 28.06.2017 22:51:26 автор: Ivanka B.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie