06 .07 .2017
ero-TIK
еротика мене вбиває
і надає море... роздумів .
почуттів .
еротика мене вбиває .
вбиває .
еротика твоїх ніг .
еротика твоїх губ .
і кучерявиків .
дай подихати іще твоїми твоїм волоссям , доки ...
а веснянки були у поїзді та поїхали
я цигарку давав іншій та поїхав ... тай
еротика твого моря .
море моря море хвиль ...
я (не )загубив голос .
хто буде співати для тебе
коли коли коли
хвиля хвиля хвилює мене .
Домінік Фома
світлинка
картина
Dorian Vallejo
http://nevsepic.com.ua/art-18-nyu/page,2,27492-dorian-vallejo-155-foto.html