https://www.youtube.com/watch?v=Bi2xbV4PNBY
Інша сторона конфлікту садівників: Садове товариство вирішило зупинити голову шахрайку
пародія на це
11.07.2017
Одного разу в казці жили у майбутті Адаменки і Євчуки , їх рід переплітався ,гавкався ,сварився ,кохався , любився ,любувався . А воду пили одну . А вода була райhська ,багаті були люди , бо боженко , суперкомп'ютер у майбутті давав воду людям . Вода була така , що пити її було задоволенням .
- Гей Адаменко !Та що ти можеш ? Ти нічого не можеш!- сварила Євчучка Девіда Адаменка .
Дияволенко розмовляв на мові брехні , все лаявся ,лаявся ,гавкався . Ой Адаменки і Євчучки любили цю мову , самі гавкались .
У цьому садовому козацтві були усі садові козаки Мишенки , Вовченки , Сірчуки , Русенки , Кабанюки , Кобзаренки ,Співчуки , Шинкаренки
- Адам - каже Єва Євчук - а де вода ?Суперком'ютер же сказав , що труба добра ,положили на вічно . Де труба ?
- Єва хай тобі в копито в *** , я що тобі щось можу зробити , коли Дияволенко царює?