я ненавиджу квіти
я ненавиджу твої квіти .
в них немає сенсу і ціни .
І зірвав їх із клумби .
Руйнація і створення поряд крокують в ногу .
зі мною буде тобі сложно .
я люблю дерева , що дають животіти .
хіба ті квіти можна з'їсти ?
я ненавиджу твої квіти
зі мною буде тобі сложно .
скачуть блохи по Європі
галопом .
я люблю лікарські квіти .
я ненавиджу твої квіти ...
я полюбив твої квіти .
твої вії...
твої ...
22 .07 .2017