"Скоро осень,за окнами август."
И.ГОФФ
Липень захлипав у липах зелених -
Накнязювався - прощатися час.
Серпень з'явився в серпанках рожевих
І нерозлучний з ним Яблучний Спас.
Стрімко відбулися зустріч-прощання
І на престолі молодший вже брат -
Гримнув,поблискав,здув хмари останні
І розпочався концерт-зорепад.
Серпень не січень - на сонце багатий
Щедро вдiляє нам світла й тепла.
Змії холодні і ті навіть в свята
Гріють на зиму зміїні тіла.
Дихає спекою місяць гарячий.
Хтось бараболі копати почав...
Скоро,ой,скоро вже осінь заплаче,
Далі вже й снігом сипне по очах.
Сонечку ясне,світи непогасно -
Без фанатизму - хай піє когут...
Ми ж пожалкуєм за літечком красним,
Хай тільки зашпори взимку зайдуть...
Мабуть,перегрівся...В палаті душно.Тиждень уже в лікарні - цвяшок ногою зловив...А що під крапельницею робити?От і малюю подумки пейзажі. Дякую,Аню,щиро.