Я хочу повернутися до сну,
Вже вкотре ми з тобою там бували,
Мені узимку ночі дуже мало
І з острахом чекаю я весну.
А влітку ніч коротка, як і сон
І уві сні я знову не встигаю
Сказати, мила, як тебе кохаю,
І хоча сон - уяв моїх полон.
Приспів:
Кохаю, тебе мила кожну мить,
Палаю, адже серденько не спить,
Бажаю тепла ніжних рук твоїх,
Не знаю, чи торкнуся я до них.
Не вірю, що забула ти мене
І мрію, що розлука промине,
Я млію від твоїх ясних очей,
Надію ти несеш мені з ночей,
Кохана
У кожного із нас своє життя,
Але ти знову не даєш покою,
Спасибі, сонце, що вві сні зі мною,
Бо лише там я тану в почуттях.
Перестаю спостерігати час,
Як і тоді... Ти ж правда пам'ятаєш?
Я вірю, ти мене також кохаєш
І марно розлучила доля нас.
Приспів.
Я хочу повернутися до сну,
Вже вкотре ми з тобою там буваєм
І ніжно серцем серце зігріваєм,
І мабуть досі віримо в весну.
Пробач, я відпущу тебе на мить
Проходить сон і ось уже світанок,
Я поцілую тебе наостанок,
Доброго ранку, хай тобі щастить.
Приспів.