Незвично звучить
...це у Вас тикий спосіб наслідування Вишневського у формі?
Zest відповів на коментар Радомір, 21.11.2017 - 22:39
Чому Ви так думаєте?
Радомір відповів на коментар Zest, 21.11.2017 - 22:41
Наприклад, його вірш, не в темі, але з улюблених...
"Внезапно кончился диван..."
Zest відповів на коментар Радомір, 21.11.2017 - 22:43
Можу собі тільки уявити, з якою настирливістю шукають, до чого б причепитися. Стільки днів пройшло, а не нарили.
Та що подумала, і що захотілось записати, те і є.
Шукати на яку "Алісу" це подібне може бути цікавим.
Радомір відповів на коментар Zest, 21.11.2017 - 22:48
А ось і ні, помиляєтесь
Я не шукаю недоліки, недолугості...я смакую поезію ...Вашу у тому числі!
Мій коментар стосувався лише паралелі у формі, наважусь нагадати.
Даруйте, якщо у Вас був тяжкий день і будь-яку увагу до Вас сприймаєте як нападку...
Zest відповів на коментар Радомір, 21.11.2017 - 22:51
Все добре. Цікава паралель. Та мені рано когось наслідувати. Балакаю так вголос.
Пробачте за тон
Радомір відповів на коментар Zest, 21.11.2017 - 22:54
Подивіться у вікно - там зорі співають
Zest відповів на коментар Радомір, 21.11.2017 - 23:05
З тераси видно молоко, але за ним зорі співають про
"розпитаю про любов, прочитаю про любов..."
Радомір відповів на коментар Zest, 21.11.2017 - 23:09
Здається мені, чи я таки Вас знайшов ?
Zest відповів на коментар Радомір, 21.11.2017 - 23:12