Сонет про кохання
Чи пісня похва́ли
Вічності ваги чекання
Тремтячі терези
Поезія зброї
Чи любов у віршах
Зброя в поезії
Мізерності страх
Мікроскоп для душі
Гуманності велич
І щось у серці кричить...
Самотнього Образу лицар
Дон Кіхот без Ламанчі
На троні непевності цар