Складаю список із сумних поразок,
А він відвертий... і тому росте.
Хоча осмислений він не одразу ж,
Та він зачитаний, – це головне.
Складаю список і беззвучно плачу,
Бо оступалася не раз, не два...
Бо в списку те, чого собі я не пробачу,
Хоча усім простити я змогла.
Складаю список, бо іду на Свято,
На свято, де Дари прийму Святі,
Де таємниць незвіданих багато,
І Таїнства є зовсім неземні.
Складаю список і молю у Бога –
Щоб відійти від зачерствіння знов,
Бо маю страх і є в душі тривога,
Тривога та – до Господа любов.
Складаю список із сумних поразок,
Тремтячу душу на сповідь поведу,
Душа вспокоїться й відновиться одразу ж,
Як список той по каятті спалю... 22.12.09.