Наш купідон десь присмерті в канаві
Св. Валентина ми повісили давно
Амур давно спить мертвий в ямі
Аід не оживить його
А Афродіта у сні мені сказала
Що ти втілення кохання та краси
Вона так сильно помилялась
Що її теж нема в живих
Ми вбили всіх богів, які нам помагали
Ти вбила ту любов яку так довго будували
Тебе б я теж давно убив
Якби так сильно не любив
Для всіх сьогодні свято наступило
Закохані, щасливі всі за ручку
Мені воно про тебе нагадало
Стіл, зошит і за ручку
Я напишу як добре мені було
Як я любив тебе без тями
Що я ще й досі не забув
Як ми гуляли вечорами
І сьодні пофіг на всі зради
Не хочу згадувати їх
Згадаю день як ти сказала
Що ми в цім світі проти всіх
А потім поцілунки всі діла
Я простинь поправляю
Пішли додому, вже пора
Навіщо я це згадую
Ти розірвала серце, зай
А я продовжую любити
Всі ті боги безсмерті знай
Як і моя любов до тебе