Цим віршем я вітаю всіх поетес на нашому рожевому сайті сучасної поезії зі святом 8 Березня!
Чарівна́ ти моя поетесо!
Бачу профіль задумливий твій,
Бачу очі іскристі в натхненні,
Коли тво́риш свій вірш-дивосвіт.
Ти списала вже повністю зошит
І даєш почитати мені.
Золотими рядками, як зодчий,
Збудувала ти вірші свої.
Я читаю рядки про Вкраїну –
Синьооку красуню твою,
Як ти любиш її солов’їну,
І ненавидиш люту війну.
Я читаю рядки про кохання,
Про чаруючі ночі весни,
Поцілунки, знеможні жадання,
Не забуті тобою вони.
Я читаю рядки й бачу мрії,
Найсвітліші, найкращі твої.
І звучать наді мною і гріють
Серце й душу прекрасні вірші.