Вкриває ніч лани, степи й діброви,
Чекає сон в колисках немовлят.
Стихають гамір, ігри і розмови,
Вкладають мами хлопчиків й дівчат.
Ми бережемо спокій ваш, малята,
Від жахів лютої, кривавої війни.
До зброї стали ми й пішли в солдати,
Щоб вивести кремлівські бур’яни.
Щоби було майбутнє у дитинства:
Щоб в дитсадок не прилітав снаряд,
Щоби дитячі зупинити вбивства –
Щоб дав нам спокій підлий азіат!!!
Щоб оченята, милі, сліз не знали,
Щоб налякати ворог їх не зміг.
За рідний дім, щоб в нім завжди лунали
Ласкавий щебет і щасливий сміх.
Як хочеться на руки вас узяти
І пригорнути міцно до грудей!
Та мусимо стискати автомати,
Замість любити й пестити дітей!
Ми будемо стояти до останку
І знищимо проклятих москалів!
І знову будуть мирними світанки,
І сонце стріне солов’їний спів!
Слава нації! Смерть ворогам! Кіндрат & Корінь. 31.05.2018р