ЯКЩО БУВАЄ ВАЖКО У ЖИТТІ
Якщо буває важко у житті
а ти, ідеш по лезі бритви
молися ,шукай Бога на землі
з тобою, Господь у молитві.
У божі руки ти віддай себе
свої думки душу і тіло
і знай ,він оберігає тебе
дає розум духу і сили.
Надія на Небесного Отця!
із очей витре гірку сльозу
бо він є основа і суть життя
подає ласки милість свою.
Хто стукає тому відкриває...
серед ночі відчине свій храм
і у твоїй душі сонце засяє.
і засієш зерно щедрий лан.
Скажи, хто ти без Бога на землі ?
мурашка , осліплене ягня,
а без віри ,пустиня в душі...
і куди ідеш вічна зима.
Той досягає високих вершин,
хто вклоняється у покорі...
впавшу ,підніме на ноги з низин
Спас, з тобою у біді горі.
Шукаймо, Бога всюди на землі
він зцілює душу від недуг,
благословляє, долю у житті..
і він є вчитель лікар твій друг.
М .ЧАЙКІВЧАНКА.