Альоні
Щастя твоє і безстрашність, і недоторканні
Воля твоя і свобода, і вічне життя
Мають в любові величному й чистому стані,
В Бозі тверде й непохитне своє опертя.
Рештки невігластва змиються швидко і скоро.
Болісний досвід заміниться добрим. І ти
Серед оманних утрат та оманного горя
Будеш сама джерелом миру та доброти.
Жінка — могутня істота. Бо жінка — це мати.
Жінці мільйон переваг, а не вади дав Бог.
Самодостатність її — просто здатність тримати
В серці своєму зв'язок з тим, хто має любов.
09.04.2018, автобус Чернігів-Київ