Гірлянди мерехтять в святковім залі,
Іскрить вино в блакитному бокалі.
Вже без п’яти дванадцять. Всі чекаєм
І Старий рік неквапно проводжаєм.
Недобре все в минулому лишаєм,
А все найкраще в Новий забираєм.
Нарешті вже дванадцять. Б’ють куранти.
Ми піднімаєм келихи криштальні.
Я з Новим роком вас усіх вітаю,
Здоров’я, щастя від душі бажаю,
Щоб Новий рік став вогником надії
І щоб у нім здійснились наші мрії!
На Новий рік ми всі в рази молодші,
Це диво новорічне найсолодше,
Це дід Мороз жезло́м своїм чарує,
На мить дитинство нам усім дарує!
І ми танцюєм на́вколо ялинки
В казкову ніч до ранку без зупинки!
Щоб Новий рік став вогником надії
І щоб у нім здійснились наші мрії!
На Новий рік ми всі в рази молодші,
Це диво новорічне найсолодше Краще й не скажеш!