«Розівчити» серце любити
Заплутати в голові дроти́
Змовчати коли чекатимуть «так»
І бути снігом в плюс 40
Не чекати, не шукати дороги назад
І не вірити в «я змінюсь»
Не бути «отою», не бути для когось
Не приходити на 15 скоріше
Та й не приходити взагалі
Не шукати в чужих закамарках те що маєш в собі, не знайдеш
Там зажди для тебе пусто.
Посміхатися і не вірити в
«я колись полюблю»
Або можна існувати без
Не можна. Не можна. Не можна.
Я в такі ігри не бавлюся.
Я не бігаю вашими лабіринтами
І не спускаюсь вашими сходами.
Якщо зсередини не тисне
То так не «заведеш»
Або прийде або пусто.
Є негласне правило самоти
Ти завжди один.
Ти прийшов один, підеш один
В думках один, в снах один
В авто один
В чотирьох стінах теж один.
Не затикайте дири самоти
Може з ними завіє свободу..