Майже весна. В небі сонячне коло
Промені-сяйва свої розливає.
Гарно навколо, словам світанково,
Серцем співаю, душею кохаю.
Майже весна. В ноги сонячні роси,
Дзвони церковні у далеч дзвенять.
Таїнство неба, всі думи про тебе,
Квіти-птахи у гіллі щебетять.
Майже весна. Вітер дихає в спину,
Потайки пролісок лізе з землі.
Березень добрий і лагідний лине,
Лиш на добро дав надії мені.
Майже весна. Майже тепло надворі.
Радуюсь щастю своєму сповна.
Ти лиш одна із найкращих історій.
Ти найпрекрасніша в світі весна!
18. 02. 2019
Віктор ОСТРОУХ