"Прямуй, моя онучко,ти за Богом,
Як сказано Петрові : "Йди за Мною!"
Я знаю, важко, гріх підстеріга за рогом,
Перемагай його молитвою святою!
Коли, здається, сонце світить не для тебе,
І хмари закривають небеса
Ти не сумуй, бо я молюсь за тебе,
І ти молись, молися до Отця!"