|
ВЕСНА - ЦЕ РАЙ,
І ЦЕ - НЕ КРАЙ!!!
Весна цікава,
І не лукава,-
В ній небо синє,
А хмари білі...
Квітують квіти,
Радіють діти,
І дорослі, і старі,
І великі, і малі...
ВЕСНА - ЦЕ РАДІСТЬ,
Зникає слабість,
І сонце ясне,
І все прекрасне...
Все оживає,
Весна буяє,
Із краю в край,
Вловити встигай!!!
Підстав долоні,
Лови в любові,
Життя моменти,
Весни куплети...
Додасть це сили,
Виростуть крила...
Потяг до праці,
Люди завзяті,-
Не відступають,
Роботу знають,
І не минають,
Усе встигають!!!
ВЕСНА - ЦЕ РАЙ,
І ЦЕ - НЕ КРАЙ!!!
Ще буде літо,
Тепло і квіти,
Приїдуть діти,
А ще й онуки,
Зникнуть розлуки...
Впадуть в долоні,-
Краплі любові...
Тепло і сонце
В кожне віконце,-
Пошле проміння
В душі терпіння,
І сподівання,
Й нові бажання...
Будемо жити,
Літу радіти...
За літом осінь,
І неба просинь,
Дощі і грози,
Часом морози,
А комусь осінь
Посріблить коси,
Й щось проголосить,
Якщо дасть Миру,
Будем щасливі...
Розбудить мрії,
Додасть Надії,
А ще Любові,
Будем здорові...
ВЕСНА - ПОЧАТОК,-
Втіх й забаганок...
ВЕСНА - ЦЕ СОВІСТЬ,
Що пише повість,
Як хвилі в морі,
В кожного долю
Додає зміни,
Щоб всі хотіли
Нове творити,
Щоб краще жити...
І повторяти
Я не боюся:
ВЕСНА - ЦЕ РАЙ,
І ЦЕ - НЕ КРАЙ...
ЖИВИ, ПРАЦЮЙ,
Й ЩАСТЯ ТРИМАЙ!!!
ID:
830279
Рубрика: Поезія, Пейзажна лірика
дата надходження: 24.03.2019 18:00:56
© дата внесення змiн: 24.03.2019 18:22:27
автор: геометрія
Вкажіть причину вашої скарги
|