Якщо тобі є кому подзвонити о третій годині ночі,
Якщо тобі є з ким сходити у кіно чи на футбол,
Це значить те, що тобі як ніколи в житті пощастило, хлопче -
Ти маєш друга, і все буде гаразд, щоб там не було!
Йому начхать, ким працюєш ти, скільки грошей у твоїй кишені,
Йому до лампочки, якої там моделі твій смартфон,
Ви просто разом, не дивлячись Всесвіту в очі страшні, скажені,
Ви разом пройдете випробувань життєвий марафон.
Це так чудово, коли є із ким розлілити печаль і радість,
Коли у тебе хтось є, дорожчий за телик і вайфай,
Тому що справжній друг понад усе, він ніколи тебе не зрадить.
...І ти так любиш його вічне: "веселитися давай"...
Живи, радій і цінуй те, що маєш і тих, хто з тобою поруч,
Бо в цьому світі більше тебе не розумітиме ніхто,
А тільки добрий друг, який в скрутну хвилину прийде́ на поміч,
Який поділиться останньою сорочкою,
пальто...
Якщо тобі є кому ось так просто узяти й авдкрити душу,
Якщо є з ким поговорити про гріховне і святе, -
Це значить тільки одне, ти знайшов найдорожчий скарб - справжню дружбу,
Ти не самотній, ти віднині найщасли́віший з людей!
19.04.2017