Ти-ідеальна.Завжди.У всьому.В твоїй посмішці,в твоїх задумах,в твоїх сумнівах.
Ти-ідеальна.Такою тебе зробив Творець світу.Така душа лише у тебе,така хода лише у тебе,такі теплі обійми лише у тебе.
Ти-ідеальна.Навіть коли хтось бачить твої сльози чи невдачі.Навіть коли тобі в п'ятдесят потрібно починати все з білого аркушу.
Ти-ідеальна.Якщо потрібно починати все спочатку-то ти жива!Господь дає урок.І екзамени важко здати як в школі.Тут все по справжньому.
Ти-ідеальна.Твоє волосся,твоє тіло,твій недосконалий макіяж,твоя сукня,твої черевики.
Ти-ідеальна.Навіть якщо весь світ говорить протилежне.
Ти-ідеальна.В своєму виборі коханої людини,в своїх сльозах про розлуці,в своєму щастю,в своїх сумнівах.
Ти-ідеальна.Навіть якщо ніхто тобі не говорить цього,навіть якщо твій телефон мовчить.І здається,що ти нікому не потрібна.І ніколи не зустрінеш вже справжнього кохання.
Ти-ідеальна.Бо віриш,що задум Господа навіть на сьогоднішній день був найкращим для тебе.Бо тільки він знає,що краще для його ідеальної дитини.
Ти-ідеальна.Ти знай це.Навіть якщо тобі ще ніхто і ніколи цього не казав...