-Жанетто, пташко, процвірінькай мЕні
-Ховаєш кнопки де ти - «off» та «on»
-Стрибаєш так звабливо на стріп-сцені
-А втім, не вмієш зпічь «Наполеон»?!
-Даси щось інше козаку у гОстях?
-То я б поїв салату «Олів’є»…
-Оце такої! «Вперше чую, Костя...»
-"...Що зголоднів серед навколишніх рів’єр!"
-Окремо варишь: м’ясо, бульбу, яйця,
-Згадаеш, як тебе я роздягав...
-"Мундир" відкинь сміліш, не коливайся
-Перлина вийде всіх французськіх страв!
-Підходить черга зелені, поріж-но
-Так порайся ти як з отим усім
-Горошок люблять в славному Парижі?
-Лий майонез ( приблизно ложок сім )
-Змішай усе! Облиш ці круасани!
-Із хлібом їж, салат - не ласощі…
-Навчишься борщ варити? Ми тут сАмі?
-Пішли до спальні, Ганночко, мерщій!