Моліться люди за ті душі, Які в бою страшному полягли, Носіть їх імена у думці, Щоб те що маємо ми вберегли. Моліться люди за ту матір, Чиє до дому не прийшло дитя, Бо ж тих дітей, кат стратив, Який не має каяття.
ID: 837810 Рубрика: Поезія, Лірика дата надходження: 06.06.2019 09:06:38 © дата внесення змiн: 06.06.2019 09:06:38 автор: Софія Яценко!
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie