Замкнені
Заговорені
Чужі
Близьким зуміти вічність на дотик відчути
Стілець рипить немов важке життя
І тягне струни
Болить часами
Засмага виблискує точено
Архіви кричать щоб прийти
А сьогодення знеболене
До когось кричить кричить
Хоче аби відчути і зупинитись на мить
І зрозуміти ту сутність
Буквальності мить
Скоро треба летіти
Та невідомо
куди?