Для чого існуєш
Ти коло мене,
Не коло іншого -
А саме, для мене -
Тут поруч?
Чи для когось
Ти існувала до цього?
Історії-книги не знаю,
Ти її не давала ніколи -
А я, то - взагалі не читав
Цю ніколи, подібних
До неї я не стрічав
У житті... А ти - не подала
Ту книжку у руки мої,
Коли ти без всіляких причин
Поцілунком моє тіло заклеймила,
Поцілунком, що в душі закріпився,
Поцілунком - що ніхто не зітре,
Бо душа - то є річ недоторкана,
А ключ ти до неї здобула.