незнайома туманна місцевість_
поряд біситься бубен шамана_
змінний струм жалить м’язи серцеві,
ноги грузнуть у білу твань манни_
>
крадькома підступає прозріння_
виповзають на світло гадюки_
тінь сумління заламує руки_
хитра похіть чекає спасіння_
>
перші кроки по лезу аскези_
повні чаші погорди / зневіри_
слух нагострений / погляд тверезий,
в мозку граються мотлохом звірі_
>
низка вогників за бур’янами_
штучний рев наростає щомиті_
хмари з півночі йдуть табунами,
фокусуються плями розмиті_
>
балансує душа між світами_
не згадай всує жодних із сонму_
за три кроки від вічності брами
чутно в’їдливий стук метроному_
>
невідомі складного рівняння
на нулі обернулися вкотре_
вовк в кошару / вівця на заклання /
плоть в намолену зону комфорту_