Сексуальні ігри для дорослих.
Знову запарадило у нас.
Так суспільство входить в нову осінь.
Як прагматик,- бачу в цьому фарс.
Знаю думку геїв. Не всіх, правда,
А ще більша правда – одного.
« Геям не потрібні ці паради,
А кому потрібні?» Дай його.
Хтось на все це не шкодує грошей,
А чи хобі, чи чекає зиск?
Чи він гей, чи сім’янин хороший,
А з суспільства насміхатись звик.
Йдуть в шеренгах радикальні геї –
Іншим радикалам виклик злий.
Ставлять все на сексуальні реї.
У проблем реальних – вихідний.