Віршам рецензії, на сміх, писати жовчю,
Велінням критики лукавити я звик,
Ті хто вершин сягнуть – крізь мене й так проскочать,
А ті, що курячим пером лоскочуть
Слова, марять папір, викручують язик, -
Ну, що ж, як діви в поетеси хочуть,
Чи гріх черкати звощений сірник.