А по той бік екрану - маска,
І не знімається - це ж казка,
А ти знімать її не схочеш -
То ж ідеал, а тільки хочеш
Ти кохання сильно-сильно,
Не відпускає - буде вільно
Твої емоції не красти,
А фарбувати - недокласти
Своїх емоцій закривати у шафі
Власних цілей - що ж то хоче у класі,
Що не існує - вона хоче прийти?
А чи ти пустиш? Чи існує? Дійти
До твого бачення - та правда,
Чи є вона реальна? Може - кривда,
Прикриючись красою по той бік екрану
Тендітністю - насправді є брехня образу.