Музика і вокал і навіть трохи слів Володимир Сірий
Де в зеленій хустці в’ється тиха Устя
Мимо своїх рівних берегів,
Доброму лиш серцю доля може збуться,
А для злого мало буде днів!
А навколо все до болю рідне,
Все кругом в долинах і горбах,
Саме тут віддавна місто Рівне
Рівність проголошує в віках!
Золочені храми бурштиніють в небі,
Променіють очі і в людей!
Вулиці Соборній і Майдану треба,
Бути в сяйві радісних ідей!
І які б тривоги об поріг не бились,
В нас звичайні будні прижились!
Всі ми недаремне тут на світ з’явились,
Щоб гордились містом всі колись!
Предків волелюбних ми не позабудем,
Воля й рівність поруч скрізь ідуть!
Хай з усього світу їдуть до нас люди,
В Рівному знайдеться всьому суть!
27.06.2019