_
цей кислотний маяк ліхтаря_
ці перевертні червоноокі_
жовті пікселі поодинокі
монолітного монастиря,
де вузлами закручений гріх
у розлами тісних кубометрів,
довгі ряси розтягнутих светрів,
здерті маски адептів зловтіх_
>
всі питання давно на ребрі_
шелестять целофанові крила_
осипаються календарі,
і мефодій навчає кирила
чергуванню нулів – одиниць
на вихлястих шляхах в неминуче
крізь вже влежані купи ядучі
мрій пустих журавлів і синиць_