У Влади (Системи ) є одна можливість Змінити в Україні Ситуацію -
"Без Соплєй" "зламати через коліно"
одне з двох
або основну масу населення Сомалі "Україна" (бідноту)
або ж - своїх господарів - " великий БІСзнес" (Олігархічні клани)
Стосовно подій у Золотому
Ті кого призвали СЛУЖИТИ в Армію - є РЕКРУТИ (Повинність) .
Ті хто пішов ЗАРОБЛЯТИ на РОБОТУ - по Контракту -
є НАЙМАНЦЯМИ , РОБІТНИКАМИ .
Ті ГРОМАДЯНИ України які починаючи з 20 14 року Захищали і Захищають Україну Добровольцями - Є ПАТРІОТАМИ !
Система Совкового радянсбької Ієрархії Збройниї сил та Гавнокомандувачі (торгашня , потім скоморох ) - є Руйнівними для ЗСУ .