Мені з тобою затишно і тепло,
не хочеться нікуди і спішить.
Нема ні злості,ні ненависті у мене..
Коли зі мною любий,ти.
Не знаю,що до мене відчуваєш,
чи поважаєш,чи кохаєш,
мене ти знаєш,любий,знаєш..
А я кохаю тебе щиро,так просто,
зі сторони мило..
З тобою хоч у забутя,з тобою
хоч на все життя..
За тебе все зроблю й віддам..
Без тебе світ пустий,як лан..
Й хоч не модель ти і не пан,
ти мій найкращий в світі план..
Та ні,це жарти,ти не план,
ти мрія,дивосяйво, друг,
ти товариш,батько,брат,
ти мій коханий ,милий..
І скільки не пиши тут рим,
зі мною завжди будеш ти,
коханий мій,єдиний ти!