-Піду я охоронцем до пана працювати
-А я там буду тока підмітати
Бо ще не здохло до кінця село
Таке в нашій історії було.
А що там влада?- Працює за «копійки»
Від того нам ні солодко, ні гірко
Подайте їй на куценькі штанці
Аби бува не схудли їхні гаманці.
Вони ж у нас тепер -«Слуги народу»
За « Демократію» воюють, за «Свободу»
Усі такі мордастенькі,пухнасті
Кують в парламенті своє «бідняцьке» щастя.
Розвалюють, грабують Україну
Продають землю за мізерну копійчину
Плодять як сарану заробітчан
Радіє цьому закордонний пан.
05.11.2019